16.09.2014

Kit-ul meu pentru vacanţă...

 

 

           Dragile mele, revin în ţară după o lungă vacanţă şi vreau să răspund unei provocări, aceea de a posta public despre rutina mea de îngrijire a tenului şi produsele care m-au însoţit pe durata călătoriei. Nimic complicat,  ţinând cont de faptul că nu folosesc mult machiaj, ritualul meu de îngrijire al tenului având ca principal scop curăţarea şi hidratarea tenului.  
          Folosesc un produs MINUNAT  de curăţare şi hidratare a tenului, mai exact 3 in 1 Micelar Clearsing Water de la Nivea. Pur şi simplu sunt îndrăgostită de această loţiune. O folosesc de două ori pe zi: dimineaţa şi seara. Nu ştiu exact dacă este corect, dar utilizez acest produs şi pe post de bază de machiaj. Pentru o descriere mai amănunţită a produsului vă recomand să intraţi pe site-ul Nivea, accesând următorul link: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/sensitive-skin/apa-micelara .
(Apropo, au o platforma super!).

            Împreuna cu apa micelara de la Nivea, folosesc şi BB Cream-ul acestui brand. Asadar, de curând a intrat în ritualul meu şi BB Cream-ul Nivea( http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis ), pe care vi-l recomand cu dragă inimă atât pentru textura cremoasă şi hidratantă cât şi pentru mirosul plăcut şi senzaţia uşoară pe care o simţi pe ten imediat după aplicare. Nu luceşte, hidratează, acoperă, protejează şi miroase plăcut.

             Dat fiind faptul că, aşa cum am spus la începutul articolului, nu folosesc mult machiaj, aceste două produse, un rimel, un ulei de hidratare penru păr, un ruj şi un parfum sunt, în mare, produsele de bază pe care le-am utilizat zilnic în vacanţă. 
          Pentru serile în care ieşeam în oraş, la diverse evenimente,  foloseam ceva mai multe produse, iar când ieşeam cu prietenii optam tot pentru aspectul natural oferit de hidratarea Nivea. Nimic nu se compară cu un ten bine îngrijit, hidratat şi curat, pe care crema colorantă nici nu se mai observă deranjant, motiv pentru care, repet, apa micelara Nivea este de neînlocuit. Sper ca nu sunt subiectivă, dar dacă sunt, e pentru că m-am îndrăgostit de aceasta.
          Aş fi super încântată să aflu că în urma vizualizării primului meu articol de beauty veţi încerca produsele Nivea dragi mie, motiv pentru care, va provoc să îmi scrieţi şi voi, la rândul vostru, despre produsele care vă fac vacanţa frumoasă.


Cu mult drag, 
A.N.