12.02.2011

Ziua Dragostei

              Luna februarie este bine reprezentata de o sarbatoare internationala cu mare popularitate si pe plaiurile mioritice.Ziua indragostitilor sau Valentine's Day .Dincolo de latura comerciala a acestei sarbatori ,ar fi bine sa ne amintim ,macar o data in an ,ce ne anima,ce ne face sa vibram,ce ne da putere sa mergem mai departe ,sa ne luptam si sa ni se para viata mai frumoasa.
Vom descoperica iubirea este motorul intregii noastre zbateri pe aceasta lume .Fara acest sentiment nu am fi decat niste roboti programati sa-si duca existenta cat mai plicticos cu putinta.
    Daca as putea schimba ceva la aceasta sarbatoare ,ar fi sa o denumesc generic Ziua Dragostei,nu neaparat Ziua indragostitilor .Nu este obligatoriu sa fii intr-un cuplu ca sa iubesti si sa fii iubit .Exista atatea feluri de iubire,incat ar fi egoist sa reducem totul numai la cuplu.Mama,tatal,sara,fratele,prietena,copilul,toti merita iubirea si aprecierea noastra.
            Daca nu esti intr-un cuplu nu inseamna ca nu poti fi fericit .Ce este importat ,inainte de a oferi iubirea celor din jurul tau :incepe prin a te aprecia corect pe tine insuti .Iubeste-te si vei fi iubit !Ai mai multa grija de tine ,nu te mai lasa pe locul doi,trei in topul prioritatilor zilnice!Elimina tot ce-ti face rau ,incepand cu obiceiurile nesanatoase si continuand cu persoanele care  nu merita sa-ti fie alaturi si lasa loc iubirii sa intre in viata ta!

Un comentariu:

  1. foarte frumos articolul.

    Dumnezeu ne-a creat sa traim in societate, si sa primim iubire, afectiune, interes si apreciere de la fiecare concentatean. Sa ne interesam unul de altul, sa ne preocupam de starea lui la fel cum ne precupam si de noi insisi. Sa nu fim prea egositi in a da sfaturi sau vorbe de incurajare care inseamna foarte mult pentru o persoana in depresie.
    Dragostea este cheia care uneste fiinte, care ne creaza echilibru in viata nostra poate pana atunci dezordonata.

    RăspundețiȘtergere