07.02.2010

copilaria



undeva ..in timp..pe cand noi eram preocupati de cum sa ajungem mai repede sa fim "majori"...a ramas in urma singurul paradis pierdut :"copilaria"...pe atunci nu stiam ce inseamna faima si banii..ce rol au ei in viata mea..si cat de importanta era liberatatea fara aceste doua "elemente"...imi aduc aminte si acum momentele faine petrecute fara nicio grija...cat era de bine..fara sa ai grija zilei de maine...fara sa te intereseze nimic altceva decat joaca ta..
.era atat de fain cand dupa o zi plina de nazbatii ma "refugiam" in masina tatalui meu...si ma gaseau dormind..era locul preferat..unde nimeni si nimic nu ma deranja..unde simteam ca lumea era numai a mea..si puteam visa fara intrerupere...sau cand scoteam toate hainutele si imi construiam un "pat imens" unde adormeam..;))...nu e nimic mai frumos decat sa-ti aduci aminte de copilarie...de clipele in care nimeni nu-ti cerea socoteala ...sau era invidios pentru ceea ce faceai...acum ..abia dupa ce am crescut ...mi-am dat seama ca viata nu era "povestea la care visam"...nu era ceea ce parea la prima vedere...nu era atat de simplu...iar intreaga poveste era mai grea decat ceea ce candva imi imaginam.singurele zile pline de fericire au ramas in urma..singurele clipe de neuitat le-am trait..inocenta copilariei ...singura comoara pe care o poate avea fiinta umana in viata sa...

2 comentarii:

  1. Tin minte ca imi doream nespus de mult sa fac 18 ani, dar acum e invers, as vrea sa fiu din nou copil. Noi avem amintiri, ca ne jucam n jocuri afara, dar generatia de azi ce isi va aminti oare?

    RăspundețiȘtergere
  2. "Copilaria face loc in graba primei iubiri..."-Liceenii :)

    RăspundețiȘtergere